Haemme kokeneita tiedonhallinnan asiantuntijoita liittymään Spartan riveihin.

Sparta Consulting on konsultointifirmana tiedon hyödyntämiseen ja vaikuttavuuteen keskittyvä oman tiensä kulkija. Spartan tavoite on ymmärtää, miksi tiedon kehittämiseen kannattaa yrityksissä panostaa ja miten liiketoiminnallista vaikuttavuutta saadaan aikaiseksi. Kasvun jatkuessa haemme lisää vakituisia luottoasiantuntijoita joukkoihimme.

Miksi konsultointityö juuri Spartalla?

🛡️ Liiketoiminnallinen vaikuttavuus kaiken keskiössä. Haluat päästä tekemään asiakkaan visiota tukevia strategisia hankkeita, joilla on iso vaikutus yrityksen toimintaan. Suuri osa asiakkaistamme on suomalaisia pörssiyhtiöitä.

🛡️ Osaavien ammattilaisten yhteisö. Asiat hoidetaan hyvin, mutta itseämme emme ota turhan vakavasti. Meidän tapamme toimia on kunnioittaa jokaista sellaisena kuin on.

🛡️ Onnistumiset ja mahdolliset haastepaikat jaetaan ja koetaan yhdessä. Vaikka konsultin rooli on itsenäinen, työskennellessämme projektitiimeissä pidämme huolen sparrauksen ja tuen löytyvän läheltä.

🛡️ Loistavat edellytykset ammatilliseen kehittymiseen. Oman osaamisen kehittämistä Spartalla koulutusmahdollisuuksien lisäksi tukevat oppimisyhteisöt sekä monitasoiset ja haastavat projektit.

🛡️ Ratkaisukeskeinen työote näkyy kokonaisvaltaisesti Spartassa. Sinulla on vapaus ja vastuu toteuttaa omaa näkemystäsi ja ajaa uusia ideoita kokeiltavaksi. Toimintakulttuuri on ketterä ja organisoidumme projektien ympärille.

 

Rooli ja taustasi

Meillä voit työskennellä esimerkiksi muutosjohtajana tiedonhallinnan alalla, informaatioarkkitehtinä tai teknisenä datakonsulttina. Toivomme sinulta paloa tiedonhallinnan alaan sekä soveltuvia näyttöjä työhistoriassasi. Olet todennäköisesti joko työskennellyt konsultin roolissa aiemmin tai päässyt vetämään ja implementoimaan kehitysprojekteja inhouse-roolissa. Työssä sinua auttaa, mikäli osa seuraavista kuvauksista on sinulle tuttua:

  • Hahmotat isoja, kompleksisia kokonaisuuksia ja sinulla on kyky yksinkertaistaa monimutkaista.
  • Sinua kiinnostaa informaatioarkkitehtuuriin liittyvien kokonaisuuksien edistäminen yhdessä asiakkaan kanssa.
  • Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja toimit proaktiivisesti.
  • Lähestyt asioita pragmaattisesti, mutta hallitset ymmärryksen konsepteista, datan rakenteista ja miksi tietoa hyödynnetään.
  • Vaikuttaminen ja muutoshallinta eri sidosryhmien kanssa – toimimme monesti siltana liiketoiminnan ja it:n välillä ja autamme asiakasyrityksiämme viemään muutosta eteenpäin.
  • Haluat kehittyä asiantuntijana eteenpäin, sinulla on kiinnostus oppia uutta ja rohkeutta mennä välillä myös epämukavuusalueelle.
  • Teknologinen osaaminen – emme etsi nyt koodaria, joten tärkeimmät sinulla käytössä olevat sovellukset ovat O365 (Outlook, Teams, Powerpoint ja Excel). Hyödyksi kuitenkin on, jos olet tuttu joidenkin data-alustojen, tietokantojen ja muun teknologian kanssa. Osaat hakea dataa järjestelmästä ja analysoida sitä, joten SQL taito on eduksi. Tiedon mallinnuksessa ja tietoarkkitehtuurin piirtämisessä olet ehkä käyttänyt Sparx Enterprise Architectia, Ellietä, Erwiniä tai vastaavaa. Projektin ohjauksessa Jira on voinut tulla tutuksi. Meille joustavuus on tärkeää ja pystyt itse vaikuttamaan työskentelyaikoihin ja myös yhdistämään työskentelyä etänä tai toimistolla. Konttorit meillä löytyy Helsingin Kampista ja Oulun Limingantullista, mutta sijaintisi ei ole merkittävin asia, sillä myös etätyöt onnistuvat todistetusti hyvällä menestyksellä.

 

Hakeminen

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, anna itsesi ilmi avoimen hakemuksen kautta täällä: KLIKKAA TÄSTÄ.

Voit linkittää meille esimerkiksi LinkedIn-profiilisi tai CV:si. Käymme avoimet hakemukset säännöllisin väliajoin läpi ja palaamme inhimillisen ajan sisällä sinulle.  Mikäli tunnistamme molemmin puolin potentiaalin, pyydämme sinut mukaan osaajaverkostoomme, josta palkkaamme ensisijaisesti, kun uusi rekrytointi tarve avautuu.

Lisätietoja mieltäsi askarruttavista asioista voit kysyä rekrytoijaltamme Mira Kankkoselta (etunimi.sukunimi@spartaconsulting.fi). Miran tavoitat myös soittamalla tai vaikka whatsapilla numerosta 045 3478182.

 

Paremman tiedon valossa. Sparta Consulting luo pohjan digitaaliselle kehitykselle. Autamme yrityksiä luomaan dataa, joka muuttaa liiketoimintaa. Spartalaiset muodostavat vajaan 50 hengen asiantuntijayhteisön. Spartan pääkonttori löytyy Helsingin Kampista ja sivutoimipiste Oulun Limingantullista, mutta todennetusti työt onnistuvat hyvin etänä vaikkapa Luostolta käsin. Jos tiedonjano heräsi, tässä vähän lisäluettavaa spartalaisista: spartaconsulting.fi