Mielekästä tekemistä kokeneille asiantuntijoille

Konkariasiantuntijana voit jakaa osaamistasi yrityksille, jotka sitä tarvitsevat, omaan työ- ja elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Oletko miettinyt työnteon jatkamista eläkkeellä ja arvokkaan osaamisesi hyödyntämistä? Tai oletko tällä hetkellä työelämän konkarina vailla vakituista työtä, ja olisit kiinnostunut projektiluonteisesta työstä?

Nyky-yhteiskunnassa ja työmarkkinoilla pitkän uran tuoma kokemus ja asiantuntemus on yhä enemmän arvossaan. Voit jatkaa työskentelyä myös eläkkeellä joustavasti entisen työnantajasi kanssa, tai löytää eläkkeellä tai hetkellisesti työttömänä täysin uusia projekteja muualta.

Konkariasiantuntijana työskentelyn hyötyjä:
 • Saat mahdollisuuden hyödyntää kokemustasi ja auttaa muita.
 • Voit tehdä merkityksellistä työtä ja keskittyä sinulle tärkeihin asioihin.
 • Pääset verkostoitumaan vanhojen ja uusien kollegojen kanssa.
 • Voit pitää työn osana elämääsi joustavalla aikataululla.
 • Vahvistat henkistä hyvinvointiasi.

Tapoja työntekemiseen kokeneille asiantuntijoille on monia. Konkari.com-palvelu helpottaa yrityksiä kokeneiden asiantuntijoiden työpanoksen hyödyntämisessä.

Palveluumme rekisteröityneet sekä yrityskyselyymme vastanneet työnantajat etsivät osaamista mm.seuraavilla osa-alueilla:

Myynti  –  Markkinointi – Viestintä  –  Projektijohtaminen – HR
Strategiatyö ja kehittäminen  –  ICT-osaaminen – Taloushallinto

Kiinnostuitko?

Luomalla asiantuntijaprofiilisi saat tietoa sinun osaamistasi vastaavista työskentelymahdollisuuksista. Profiilin luominen ei vielä sido sinua vastaanottamaan toimeksiantoja, vaan voit vapaasti päättää tilanteesi mukaan mihin toimeksiantoihin hakeudut.

Kirjaudu palveluun klikkaamalla TÄTÄ LINKKIÄ.

Kiteytä itsellesi osaajaprofiili ja tarkkaile millaisia osaamistarpeita yrityksillä on. Kun itsellesi mielekäs osaamistilaus tulee tarjolle, hae sitä.

HUOM – Konkari.com-palvelua pilotoidaan 11/2021-03/2022 aikana ja kehityskohtia varmasti löytyy. Tavoitteenamme on kehittää palvelu mahdollisimman mielekkääksi sekä konkariosaajille, että yrityksille ja arvostamme kaikkea palautetta.

Jos tulee ongelmakohtia tai löydät parannettavaa, olethan yhteydessä: antti (a) nextmile.fi. Kiitos!

Palveluun tulee loppuvuoden aikana yritysten osaajatarpeita vaiheittain, olethan kärsivällinen 🙂  

 

Usein kysyttyä

Haluaisin jättää asiantuntijaprofiilini, miten tämä palvelu toimii?

 • Tässä pähkinänkuoressa, miten palvelu toimii:
  1. Palveluun kirjautunut tilaajayritys tekee tilauksen: kuvaa tarvitsemaansa osaamista ja tekemistä. Sekä arvioi tehtävään tarvittavan ajan ja ajankohdan milloin työ tulisi tehdä.
  2. Palveluun kirjautunut konkaritekijä, jonka osaamisprofiiliin tilaus osuu, hakee itseään kiinnostavia tehtäviä
  3. Tilaajayritys tutustuu omaan tilaukseen hakeneiden tekijöiden profiileihin, käy keskustelua ja valitsee sopivimman tekijän/tekijöitä.
  4. Tekijä suorittaa tehtävän ja kuittaa sen tehdyksi.
  5. Tilaajalta ja tekijältä kerätään molemminpuolinen palaute.
  6. Tekijälle maksetaan sovittu korvaus joko henkilökohtaisena ansiotulona (= kevytyrittäjä tai toimeksiantosopimus) tai yrityksen nimiin (= yrittäjä) ja hoidetaan maksuihin liittyvät verovelvoitteet.

Kenelle tämä palvelu on tarkoitettu?

 • Kuka tahansa tietotyöstä eläkkeelle jäänyt tai jäämässä oleva, joka on kiinnostunut olemaan mukana työelämässä.
 • Kuka tahansa työuran loppuvaiheessa oleva tietotyöläinen, joka haluaa jakaa asiantuntijuuttaan sitä tarvitseville.
 • Kuka tahansa +50 vuotias työelämän ulkopuolella oleva, jolla on jo pitkä kokemus asiantuntijatehtävistä.

Saako eläkkeellä työskennellä ja millaisia reunaehtoja siihen liittyy?

Kyllä, eläkkeellä saa työskennellä! Eläkkeellä työskentelystä herää monia kysymyksiä, ja niistä rahaan liittyvät kysymykset ovat tavallisimpia. Esimerkiksi vanhuuseläkkeellä oleva voi käydä rajoituksetta töissä ja nostaa rinnalla eläkettä. Pitää kuitenkin muistaa, että eläke- ja ansiotyötä verotetaan eri verokorteilla. Lue lisätietoa eläkeläisen verotuksesta Verohallinnon sivuilta: www.vero.fi

Saan tällä hetkellä työttömyysetuutta, voinko silti työskennellä sivutoimisesti yrittäjänä tai tehdä muuten osa-aikaista tai projektiluonteista työtä?

Kyllä, kaikissa näissä tapauksissa työskentely on sallittua. Kun saat osa-aikatyön tai keikkatyön, työttömyysetuutesi sovitellaan yhteen tulojesi kanssa eli voit saada soviteltua työttömyysetuutta. Samoin sivutoiminen yrittäjä voi saada työttömyysetuutta, jos on valmis vastaanottamaan kokoaikaisen työn TE-palvelujen edellytysten mukaisesti. Lisätietoa aiheesta löydät kelan sivuilta: www.kela.fi.


Jäikö joku vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä Antti Harjuojaan
050 571 4011 tai antti@nextmile.fi.

Konkari.com on työelämän konkareihin
keskittyneen Nextmile Oy:n
kehittämä ja ylläpitämä palvelu.