Kokemuksella kilpailuetua!

Konkari.com yhdistää kokeneet liike-elämän ammattilaiset ja yritykset, jotka haluavat hyödyntää heidän kokemustaan ja ammattitaitoaan projektiluonteisesti tai pysyvämmin.

Minkälaisia mahdollisuuksia on tarjolla työntekoon kokeneena asiantuntijana erilaisissa elämäntilanteissa?

Entä miten voisin työnantajana hyödyntää konkareiden osaamista liiketoimintani kehittämiseen?

Siirtyminen työelämästä eläkkeelle on työuran suurimpia muutoksia. Suuri osa työelämän konkareista ei halua jäädä kokonaan eläkkeelle, vaan tarttua uusiin työhaasteisiin myös eläkeaikana. Osalla kokeneista asiantuntijoista puolestaan on vaikeuksia työllistyä, vaikka halua ja kykyä työntekoon vielä olisi ja työvuosiakin runsaasti jäljellä ennen eläkettä.

Toisaalta pienehköillä yrityksillä on usein osaamistarpeita, joita ei perinteisen rekrytoinnin keinoin kannata täyttää. Konkari.com on uusi ja jatkuvasti kehittyvä palvelu, joka auttaa aktiivisia konkareita ja potentiaalisia työnantajia kohtaamaan.

Palvelun avulla työnantajat voivat löytää kokeneita ammattilaisia avuksi arjen osaamistarpeisiin, molemmille sopivassa muodossa, projektiluonteisesti tai pysyvämmin.

Konkarit eivät tule pelkästään jakamaan kokemustaan, vaan tarttuvat toimeen ja tulevat kanssatekijöiksi.

Konkareille palvelu tarjoaa mahdollisuuksia työskennellä joustavasti työuran loppuvaiheessa, sekä mahdollisuuksia jakaa arvokasta osaamistaan apua tarvitsevien yritysten käyttöön, projektiluonteisesti tai pysyvämmin.

Ajankohtaista: tiedonhallinnan konkareille on kysyntää, lue lisää: klikkaa tästä

Ota yhteyttä

Antti Harjuoja
+358 50 571 4011
antti@nextmile.fi

Konkari.com on työelämän konkareihin
keskittyneen Nextmile Oy:n
kehittämä ja ylläpitämä palvelu.