Konkari.com mahdollistaa joustavan työskentelyn kokeneille osaajille


Yhdistämme kokeneet tietotyöläiset yritysten osaamistarpeisiin.

Tunnistimme joitain vuosia sitten eläkeaikaa lähestyvien ja eläköityneiden konkareiden kiinnostuksen projektiluonteiseen työntekoon. Rakensimme Nextmile:Work prototyypin. Osallistuimme sillä Digian Digiarvoa 2019 -kilpailuun, ja meidät valittiin miltei sadan osallistujayrityksen joukosta TOP5-finaaliin.

Parin vuoden ajan Nextmile:Work oli ns.’stealth moodissa’, ja teimme pienimuotoista pilotointia. Pilotoinnit syvensivät ymmärrystämme, ja nyt on aika kiihdyttää vauhtia. Nextmile-liiketoiminnan yhtiöittämisellä pystymme panostamaan toimintaan täysipainoisesti. Synnytimme Nextmile:Workin uudelleen, ja se kantaa nyt nimeä Konkari.com.

Avaamme Konkari.com-palvelua kohdennetusti aktiivisten yhteistyökumppanuuksien kanssa.

Netti on täynnä passiivisia ilmoittelusivustoja, emmekä halua toteuttaa uutta samanlaista, vaan rakentaa aktiiviseen toimintaan perustuvan palvelun. Tässä korostuu yhteistyö sekä konkareiden että yritysten kanssa. Näistä yhteistyökumppaneista kerromme pian lisää.
-Antti Harjuoja, Nextmilen perustaja

Konkari.com-palvelun idea on yhdistää motivoitunut ja kokenut osaaja yritysten osaamistarpeiden kanssa projektiluonteisesti. Yrityksissä on jatkuvasti osaamistarpeita, joita ei voi tai kannata perinteisellä rekrytoinnilla täyttää. Samaan aikaan työelämän ulkopuolella on tuhansia motivoituneita ammattilaisia. Tietotyö ei välttämättä vaadi sitä, että osaaja ja osaamistarve ovat samassa paikassa, vaan tarvittava osaaminen voi olla maantieteellisesti vaikka toisella puolella Suomea. Konkari.com on palvelu, josta löytyy motivoituneita ja kokeneita liike-elämän ammattilaisia tarttumaan organisaatioiden osaamistarpeisiin.

Tuomme yrityksille (isoille ja pienille) vaihtoehtoisen tavan perinteisten rekryjen rinnalle.

Itsekin käytämme konkareita projektiluonteisesti mm.myyntityössä ja viestinnässä. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin! Meillä ja muissa yrityksissä on jatkuvasti osaamistarpeita, joita ei vain kannata perinteisellä rekrytoinnilla täyttää. Tyypillisesti nämä tehtävät jää tekemättä tai niillä ylityöllistetään ylityöllistettyjä.”
-Antti Harjuoja

Oletko yrityksen edustaja ja kiinnostunut konkareiden osaamisesta: KLIKKAA TÄSTÄ.

Oletko konkari ja kiinnostunut projekteista: KLIKKAA TÄSTÄ.