Sparta Consulting hakee kokeneita osaajia Nextmilen Konkari.com:sta


Kokeneille osaajille on kysyntää useilla toimialoilla. ICT-alalla tarve on huutava. Sparta Consulting on kasvava tiedolla johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys, jonka kasvua vauhdittaa monimuotoinen ja persoonallinen joukko kokeneita ammattilaisia.

Spartalla kaiken tekemisen pohjalla on liiketoiminnallisen vaikuttavuuden ymmärtäminen ja Sparta uskookin vahvasti kokemuksen voimaan. Kokemusta ja pitkän linjan konkareita spartalaisista löytyykin niin tiedonhallinnan, projektijohtamisen, datatyön, myynnin sekä ihmisten johtamisen saralla. Muun muassa strategisten asiakkuuksien johtajaksi he hakivat juuri eläkkeelle jääneen Heikki Junikan, josta blogasimme alkukesästä, lue tästä.

Ymmärrys liiketoimintakriittisen kokemuksen arvosta asiakasprojekteissa johti siihen, että Sparta oli kiinnostunut lähtemään tiiviimpään yhteistyöhön Nextmilen kanssa uuden Konkari.com-palvelun kumppaniksi.

”Spartalle on tärkeää hyödyntää konkareiden ammattitaitoa, koska pitkän linjan ammattilaiset osaavat pitkän kokemuksensa turvin tunnistaa etukäteen mahdolliset sudenkuopat, joita liittyy jokaiseen muutoshankkeeseen. Eri-ikäisistä muodostuvassa työyhteisössä on lisäksi kokemusten kerrostuneisuutta ja ajattelun monimuotoisuutta, jotka tukevat yhtiön kasvua toimintaympäristön muuttuessa nopeasti. Odotamme suurella mielenkiinnolla yhteistyötä Konkari.comin kanssa” -Aki Ahlroth, Director, People Operations

Konkari.com:ssa keskitymme tiiviisiin kumppanuuksiin ja Sparta-yhteistyön myötä olemme entistä kiinnostuneempia kasvattamaan konkaripoolia tiedonhallinnan ja laajemmin ICT-alueiden osaajilla eri toimialataustoilla.

Kiinnostavaa kokemusta on esimerkiksi hanke- ja projektihallinta ja projektien edistäminen. Tärkeää on ymmärrys liiketoiminnasta, datan perusrakenteista sekä siitä, miksi tietoa hyödynnetään. Mikäli taas teknisemmät datatyöt ovat enemmän sinun juttusi, kiinnostavaa kokemusta on ymmärrys datan käsittelystä ja hyödyntämisestä. Olet voinut työskennellä vaikkapa data-alustoihin, tietokantoihin ja tietovarastointiin liittyvissä tehtävissä, sinulla on pilviteknologioiden tuntemusta tai vaikkapa raportointi ja raportin rakentaminen on sinulle tuttua. – Ansku Poukkanen, Talent Acquisition Lead

Konkariosaaja, tutustu millaista osaamista etsimme: KLIKKAA TÄSTÄ.